(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
botjes

Hondenhotel Amersfoort

Heeft u thuis een hond (of meerdere honden) en gaat u binnenkort voor een bepaalde tijd weg van huis? Als uw hond niet mee kan zult u een onderkomen voor hem of haar moeten vinden. Een locatie zoals ons hondenhotel nabij Amersfoort die zich volledig richt op de opvang van honden is dan een prettige uitkomst. Bij ons is uw hond namelijk verzekerd van een veilige en leuke omgeving. Wij geven uw hond dagelijks alle persoonlijke aandacht en liefde die hij of zij nodig heeft. Zo kunt u met een gerust hart van huis gaan, wetende dat uw hond in goede handen is. Ons ervaren personeel zal uw hond goed verzorgen en liefdevol opvangen. Had u uw hond willen onderbrengen in een hondenhotel nabij Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Goede zorg in een veilige omgeving

Ons hondenhotel nabij Amersfoort is een moderne locatie voorzien van vloerverwarming en airconditioning. De honden in ons hondenhotel krijgen ieder een eigen mand met een dekentje. Ze mogen vier keer per dag naar buiten (samen in een kennel of in groepjes) om lekker in de speelweides te kunnen spelen. Verder hebben de honden dag en nacht toegang tot schoon water en krijgen ze enkel kwaliteitsvoer gevoerd. Naast een hondenhotel hebben we ook een aparte hondencrèche, een trimsalon en een kattenpension.

Over ons hondenhotel nabij Amersfoort

Als hondenhotel nabij Amersfoort zijn we gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk. Dat betekent dat we voldoen aan diverse strenge eisen om uw honden te mogen huisvesten en verzorgen. Daarnaast zijn we ook lid van Dibevo. Dibevo is een branche organisatie die de belangen van de Dierenbranche behartigt. De eigenaren van ons hondenhotel nabij Amersfoort zijn Gonny en Alberto Bemelen. Zij zetten zich elke dag weer vol liefde en passie in om hun hondenhotel nabij Amersfoort het beste hondenhotel van Nederland te maken. Ze worden daarbij bijgestaan door gediplomeerde medewerkers. Ons hondenhotel nabij Amersfoort is dus de ideale opvangplaats voor uw hond. Afhankelijk van uw woonplaats kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice, indien u geen mogelijkheid ziet om zelf uw hond langs te komen brengen.

Reserveer gelijk

Breng uw hond bij ons hondenhotel nabij Amersfoort langs voor goede zorg terwijl u van huis bent. Wij geven uw hond alle liefde en zorg die hij of zij nodig heeft. Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op door het contactformulier op onze site in te vullen, ons een mailtje te sturen of ons een belletje te geven via 0344 – 69 27 13. U kunt natuurlijk ook gelijk reserveren.

Anderen bekeken ook: Hondenpension Tiel, Kattenpension Arnhem, Dierenpension Nijmegen en Hondenpension Gelderland

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo
Waarom Dierenpension Ingen?
  • Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
  • Veel passie, liefde en ervaring
  • Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
  • Vier keer per dag naar de speelweides
  • Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
  • Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!