Speuren, spelen, rennen en leren

Wij ontvangen regelmatig de vraag of wij extra aandacht willen besteden aan de individuele wens van uw huisdier.  Aangezien wij graag meegaan met de individuele behoefte van onze klanten is er nu de mogelijkheid om dit apart bij ons te boeken.

U kunt bij ons de volgende activiteiten boeken:

1Speur arrangement: Uw hond gaat alleen met een van onze medewerkers naar het veld waar er verschillende speurspellen worden gedaan. Speuren is voor de hond een enorm inspannende bezigheid wat erg veel energie vraagt.

2Spel arrangement: Uw hond wordt alleen op een speelveld begeleid in verschillende spelvormen, ballen gooien, voetbal, hindernisbaan, en andere activiteiten die uw hond prettig vindt.

3Massage arrangement : Dit kan ideaal zijn voor de drukke hond om hem/haar tot rust te komen, ook oudere honden zullen dit heerlijk vinden.

4Leer arrangement: Tijdens het leer arrangement kunnen wij uw hond leuke dingen leren, zoals zit, af, high-five geven of een ander klein kunstje.

Allemaal verschillende leuke dingen die wij individueel met uw hond kunnen doen. Uiteraard zijn andere dingen in overleg mogelijk. Het belangrijkste is de extra persoonlijke aandacht die uw hond krijgt en waar hij zeker van kan gaan genieten.

Elke activiteit kunt u boeken in blokken van 20 minuten a 15 euro per blok.

Wij kunnen samen met u bekijken wat het beste bij uw hond past. Graag geven wij daar bij de reservering of bij het inchecken meer informatie over.

Comments are closed.