(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
botjes

Vragen algemeen


Honden
 – Katten – Algemeen

 

Wat zijn uw openingstijden ?
Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur. Zondag en feestdagen werken wij wel, maar zijn we voor klanten gesloten! Wij gebruiken de extra tijd die dagen dan ook om nog meer aandacht aan onze gasten te kunnen geven, spelen, knuffelen etc.

 

Kunnen wij uw pension komen bezichtigen, zo ja wanneer ?
Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen de gelegenheid heeft om eens bij ons te komen kijken, dit natuurlijk geheel vrijblijvend, wij zijn trots op ons dierenpension en laten dit graag zien. Dit doen we wel alleen op afspraak omdat we de tijd hebben om u rond te leiden en alle vragen te beantwoorden.Bel/mail voor een afspraak

 

Kunt u een routebeschrijving geven naar uw pension ?
Klik hier voor een routebeschrijving en routeplanner.

 

Hoe kunnen wij bij u betalen ?
U kunt bij ons contant of per PIN betalen. Het is gebruikelijk om bij het ophalen van uw huisdier te betalen, maar prefereert u vooruit te betalen, of een aanbetaling te doen, dan is dat ook geen probleem. Wij leveren in principe geen diensten op rekening !

 

Kunnen wij ons huisdier ook buiten de openingstijden ophalen of brengen ?
Indien het voor u echt onmogelijk is om binnen de gestelde tijden uw huisdier te brengen of te halen, kunnen we samen met u kijken of het lukt op een ander tijdstip.

 

Waarom bent u niet de hele dag open ?
In verband met ons dagprogramma, voertijden, rusttijden en uitlaattijden hebben wij onze openingstijden voor klanten beperkt. Dit komt de verzorging van uw huisdier ten goede.

 

Als ik eerder van vakantie terugkom, moet ik dan de gehele gereserveerde periode betalen ?
Alleen in de schoolvakanties brengen wij u deze tijd in rekening. In de overige perioden hoeven wij aan andere klanten geen neen te verkopen, derhalve brengen wij u dan geen kosten in rekening.

 

Kan ik langer wegblijven met vakantie ?
Bij het verlengen van het verblijf vragen wij U zo vroeg mogelijk ons pension van dit voornemen op de hoogte te brengen. Met name in de periode juli augustus kan dit problemen opleveren.

 

Kan ik mijn reservering nog annuleren?
Annuleren is mogelijk, dit moet 21 dagen voor de aanvang van de pensionperiode gebeuren. U kunt de voorwaarden vinden in onze algemene voorwaarden.

 

Ik heb hulp nodig met de opvoeding van mijn hond. Of vertoont uw hond gedragsproblemen?Maak eens een afspraak met Kyra Kooij, met wie wij al jaren samenwerken. Kyra geeft privétrainingen op het veldje bij ons dierenpension maar kan ook bij u langs komen als dat nodig is.

 

Wilt u met uw hond een leuke activiteit gaan doen of een gehoorzaamheidcursus?
Dierenpension Ingen is al jaren sponsor van de Maurikse Hondensportvereniging MHSV. Meer weten over deze actieve club?
Ik heb nog meer vragen!
Stel ze per e-mail , klik hier. Wij zullen uw vraag en antwoord in deze rubriek opnemen. Natuurlijk krijgt u het antwoord ook persoonlijk.

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo
Waarom Dierenpension Ingen?
  • Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
  • Veel passie, liefde en ervaring
  • Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
  • Vier keer per dag naar de speelweides
  • Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
  • Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!