Dierenpension Rhenen

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Heeft u een kat of hond en bent u op zoek naar professionele opvang voor 1 nacht of voor een langere periode door een gemoedelijk dierenpension in Rhenen? Dan kunt u bij Dierenpension Ingen terecht. Wij zullen met veel liefde en enthousiasme voor uw huisdier zorgen. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw hond of kat het beste verblijf te kunnen bieden, ook als uw huisdier specifieke zorg of aandacht nodig heeft. Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen en zorgen ervoor dat u uw dier met een gerust gevoel bij ons achterlaat. Wij berekenen hiervoor geen extra kosten en alles is bij de prijs inbegrepen. Bent u benieuwd naar het dierenpension in Rhenen? Wij plannen graag een afspraak met u voor een rondleiding!

Persoonlijke aandacht voor hond en kat bij ons dierenpension nabij Rhenen

De gepassioneerde eigenaren van Dierenpension Ingen zijn Gonny en Alberto Bemelen. Hun streven is om samen met hun gediplomeerde personeel, door middel van veel dierenliefde en toewijding hun Dierenpension Ingen tot het allerbeste dierenpension in Nederland te maken. Bij ons dierenpension nabij Rhenen staat de beste opvang, liefde voor dieren en kwaliteit voorop. Wij zijn in staat de honden en katten uitstekende zorg te bieden doordat wij over moderne faciliteiten beschikken. Het dierenpension is middelgroot en van alle gemakken voorzien. Zo zijn de hondenverblijven volledig uitgerust met airconditioning en vloerverwarming, hebben de trouwe viervoeters beschikking over een eigen mand en dekentje en brengen wij ze vier keer per dag naar de speelweides. In totaal hebben wij 11 speelweides verspreid rondom ons gebouw waar alle honden de ruimte hebben om heerlijk te spelen, te rennen, te graven of te badderen in één van onze speciale zwembadjes. Bij voorkeur gaan de honden samen in een kennel en brengen wij ze in zorgvuldig samengestelde groepjes naar buiten. De honden worden gekoppeld op basis van onder andere grootte, ras, leeftijd en karakter.

Voor de katten die bij ons te gast zijn hebben wij een prachtige, uitdagende kamer gereed waar uw kat een heerlijk plaatsje kan uitzoeken. Daarbij hebben wij een buitenterras en bieden wij de mogelijkheid om gasten met specifieke wensen een aparte plek te geven.

Bent u op zoek naar een dierenpension nabij Rhenen of Veenendaal óf zoekt u naar een persoonlijk hondenpension in Wageningen of Bennekom? Kom dan langs bij Dierenpension Ingen! Bij Dierenpension Ingen staan wij voor een liefdevolle opvang van uw dier en bieden wij kwalitatieve verzorging op maat voor elke gewenste periode. Om goede kwaliteit te kunnen garanderen zijn wij lid van Dibevo en zijn we gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk. Daarnaast zijn al onze gepassioneerde vaste medewerkers gecertificeerd.

Neem contact op!

Wilt u er zeker van zijn dat uw hond of kat op een veilige, warme plek verblijft tijdens uw afwezigheid en zoekt u een dierenpension in Rhenen, Ingen of Veenendaal? Of bent u op zoek naar een hondenpension in Wageningen of Bennekom? Dan bent u bij Dierenpension Ingen aan het juiste adres. Voor een rondleiding bij ons dierenpension nabij Rhenen of voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

 

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.