(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
botjes

Dierenpension Rhenen

Heeft u een kat of hond en bent u op zoek naar professionele opvang voor 1 nacht of voor een langere periode door een gemoedelijk dierenpension in Rhenen? Dan kunt u bij Dierenpension Ingen terecht. Wij zullen met veel liefde en enthousiasme voor uw huisdier zorgen. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw hond of kat het beste verblijf te kunnen bieden, ook als uw huisdier specifieke zorg of aandacht nodig heeft. Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen en zorgen ervoor dat u uw dier met een gerust gevoel bij ons achterlaat. Wij berekenen hiervoor geen extra kosten en alles is bij de prijs inbegrepen. Bent u benieuwd naar het dierenpension in Rhenen? Wij plannen graag een afspraak met u voor een rondleiding!

Persoonlijke aandacht voor hond en kat bij ons dierenpension in Rhenen

De gepassioneerde eigenaren van Dierenpension Ingen zijn Gonny en Alberto Bemelen. Hun streven is om samen met hun gediplomeerde personeel, door middel van veel dierenliefde en toewijding hun Dierenpension Ingen tot het allerbeste dierenpension in Nederland te maken. Bij ons dierenpension in Rhenen staat de beste opvang, liefde voor dieren en kwaliteit voorop. Wij zijn in staat de honden en katten uitstekende zorg te bieden doordat wij over moderne faciliteiten beschikken. Het pension is middelgroot en van alle gemakken voorzien. Zo zijn de hondenverblijven volledig uitgerust met airconditioning en vloerverwarming, hebben de trouwe viervoeters beschikking over een eigen mand en dekentje en brengen wij ze vier keer per dag naar de speelweides. In totaal hebben wij 11 speelweides verspreid rondom ons gebouw waar alle honden de ruimte hebben om heerlijk te spelen, te rennen, te graven of te badderen in één van onze speciale zwembadjes. Bij voorkeur gaan de honden samen in een kennel en brengen wij ze in zorgvuldig samengestelde groepjes naar buiten. De honden worden gekoppeld op basis van onder andere grootte, ras, leeftijd en karakter.

Voor de katten die bij ons te gast zijn hebben wij een prachtige, uitdagende kamer gereed waar uw kat een heerlijk plaatsje kan uitzoeken. Daarbij hebben wij een buitenterras en bieden wij de mogelijkheid om gasten met specifieke wensen een aparte plek te geven.

Bent u op zoek naar een dierenpension in Rhenen of Veenendaal óf zoekt u naar een persoonlijk hondenpension in Wageningen of Bennekom? Kom dan langs bij Dierenpension Ingen! Bij Dierenpension Ingen staan wij voor een liefdevolle opvang van uw dier en bieden wij kwalitatieve verzorging op maat voor elke gewenste periode. Om goede kwaliteit te kunnen garanderen zijn wij lid van Dibevo en zijn we gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk. Daarnaast zijn al onze gepassioneerde vaste medewerkers gecertificeerd.

Neem contact op!

Wilt u er zeker van zijn dat uw hond of kat op een veilige, warme plek verblijft tijdens uw afwezigheid en zoekt u een dierenpension in Rhenen, Ingen of Veenendaal? Of bent u op zoek naar een hondenpension in Wageningen of Bennekom? Dan bent u bij Dierenpension Ingen aan het juiste adres. Voor aanvullende info, een rondleiding bij ons dierenpension in Rhenen of voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Anderen bekeken ook: Dierenpension Gelderland, Huiskameropvang honden, Dierenpension Utrecht en Hondenhotel Wageningen

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo
Waarom Dierenpension Ingen?
  • Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
  • Veel passie, liefde en ervaring
  • Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
  • Vier keer per dag naar de speelweides
  • Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
  • Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!