Kattenhotel

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Kattenpension

Ons kattenhotel bestaat uit een gezellig ingerichte ruimte met een aangrenzend buitenterras. Katten zijn gesteld op een eigen veilige plek. Daarom zijn er voldoende plankjes, mandjes en verstopplekjes om die eigen ruimte en rust te kunnen waarborgen.

Onze gasten worden niet in een hokje opgesloten maar kunnen dag en nacht vrij rondlopen! De meeste katten moeten ongeveer anderhalf tot twee dagen wennen aan een nieuwe omgeving. Wij ervaren dat katten in het pension over het algemeen zeer goed samen kunnen zijn, ondanks dat ze thuis vaak solitair leven. Er wordt soms verbaasd gereageerd door mensen wanneer ze onze gasten samen zien leven en spelen. Omdat het pension namelijk geen eigen territorium is, verdragen zij elkaar over het algemeen prima.

In sommige gevallen wanneer uw kat met het brengen toch te gestrest is kunnen wij uw kat 1 of 2 nachtjes in een apart verblijf zetten met een mandje en dekentje en aan de kat zelf overlaten wanneer hij/zij zover is om in de ruimte rond te lopen.

Identificatie katten

Om een een goede identificatie van alle katten te kunnen waarborgen, worden alle gasten voorzien van een naambandje.
Als uw kat een eigen bandje heeft dan mag dat natuurlijk om blijven.

Knuffelen

We vinden het heerlijk om met onze gasten te knuffelen, uiteraard als uw kat dit ook prettig vindt. De één wil knuffelen, de ander wordt liever geaaid maar het belangrijkste is dat ze persoonlijke aandacht krijgen. Meerdere keren per dag komen wij in de cattery om aandacht te geven, kattenbakken te verschonen, voer bij vullen etc.

Kattenhotel
Eten
Kattenhotel

Katten houden niet zo van verandering en kunnen hierdoor altijd wat gestrest zijn en daardoor slechter eten, dat is de reden dat er onbeperkt droogvoer tot hun beschikking staat. Wij hebben alleen hoogwaardige kwaliteits voer waarvan bekend is dat ze een hoge smakelijkheid hebben. Daarnaast serveren wij 2 keer daags blikvoer aan onze gasten die het van hun eigenaar mogen hebben. Deze producten zijn ook geselecteerd vanwege hun hoge smakelijkheid zodat ze sneller gegeten worden. Verder staat er een water fontein in de cattery; katten zijn dol op zuurstofrijk water.

Haal- en brengservice

Geen mogelijkheid om uw kat bij ons te brengen en weer op te halen? Dan kunt u – afhankelijk van uw woonplaats – gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Informeer gerust naar de voorwaarden.

Vragen?

Veel vragen hebben wij al beantwoord op onze ‘Veel gestelde vragen’-pagina. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

 

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.