Fun & Games

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Fun & Games

Wij ontvangen regelmatig de vraag of wij extra aandacht willen besteden aan de individuele behoefte van het huisdier. Aangezien wij graag meegaan met wensen van onze klanten is er nu de mogelijkheid om dit apart bij ons te boeken. Uw huisdier krijgt zo buiten het 4x daags buitenspelen extra individuele aandacht van 20 minuten per keer.

Voor elke hond is er wel iets leuk te doen, zo hebben we een meerdere puzzels een ballenbak en een snuffelmat voor activiteiten binnen, achter op de grote wei staan verschillende speeltoestellen, deze zijn geschikt voor groot en klein. Het belangrijkst is dat uw hond het leuk vind om een op een aandacht te krijgen van ons, wij maken hiervan een kort filmpje die u toegestuurd krijgt.

U kunt de activiteit gelijk bijboeken bij een reservering, maar dit kan ook als u uw hond komt brengen. Wij vertellen u graag de mogelijkheden.

U kunt bij ons de volgende activiteiten boeken:

1Speur arrangement: Uw hond gaat alleen met een van onze medewerkers naar het veld waar er verschillende speurspellen worden gedaan. Speuren is voor de hond een enorm inspannende bezigheid wat erg veel energie vraagt.

2Spel arrangement: Uw hond wordt alleen op een speelveld begeleid in verschillende spelvormen, ballen gooien, voetbal, hindernisbaan, en andere activiteiten die uw hond prettig vindt.

3Massage arrangement : Dit kan ideaal zijn voor de drukke hond om hem/haar tot rust te komen, ook oudere honden zullen dit heerlijk vinden.

4Leer arrangement: Tijdens het leer arrangement kunnen wij uw hond leuke dingen leren, zoals zit, af, high-five geven of een ander klein kunstje.

Allemaal verschillende leuke dingen die wij individueel met uw hond kunnen doen. Uiteraard zijn andere dingen in overleg mogelijk. Het belangrijkste is de extra persoonlijke aandacht die uw hond krijgt en waar hij zeker van kan gaan genieten.

Elke activiteit kunt u boeken in blokken van 20 minuten a 17,50 euro per blok.

Wij kunnen samen met u bekijken wat het beste bij uw hond past. Graag geven wij daar bij de reservering of bij het inchecken meer informatie over.

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.