Impressie

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Impressie van Dierenpension Ingen

Liefdevolle opvang van uw huisdier is voor ons meer dan een slogan, het is de leidraad hoe wij willen dat uw huisdier verzorgd wordt bij ons. Met heel veel liefde, ervaring en passie zorgen wij voor uw hond en kat ook als deze extra zorg en aandacht nodig heeft, wij horen graag uw persoonlijke wensen.

We begrijpen heel goed dat het best lastig is om uw geliefde huisdier ergens onder te brengen als deze niet mee kan op reis. Wij vinden het dan ook belangrijk om vooraf tijd vrij te maken en op afspraak een rondleiding te geven. U kunt dan zelf bekijken of ons dierenpension aansluit bij de wensen die u heeft, zodat u met een goed gevoel op vakantie kunt. Met klanten die dat wensen onderhouden wij via whats-app contact over het verblijf van hun huisdier. U kunt tenslotte pas goed genieten van de welverdiende vakantie wanneer u weet dat uw huisdier goed wordt verzorgt.

Buiten de normale verzorging is het bij ons mogelijk om voor de honden extra zaken bij te boeken. U kunt hierbij denken aan een extra wandeling, een activiteit, wellness of andere zaken die u als eigenaar belangrijk vindt in de dagelijkse verzorging van uw hond.

Wij werken met een aantal vaste medewerksters die hiervoor volledig gediplomeerd zijn en in de schoolvakantie extra met parttimers die de opleiding daartoe volgen en bij wie pure dierenliefde door de aderen stroomt.

Het is een hele verantwoordelijkheid om voor het huisdier van een ander te zorgen. Wij vinden het dan ook een hele eer dat mensen hun geliefde huisdier aan ons toe vertrouwen en zullen er alles aan doen om er een liefdevolle verblijf van te maken.

Gonny & Alberto Bemelen en het team van Dierenpension Ingen

 

 

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.