Dierenhotel Utrecht

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

U zoekt een dierenhotel nabij Utrecht?

 
Maak kennis met Dierenpension Ingen. Wij nemen de verzorging van uw hond of kat graag van u over tijdens uw afwezigheid. Ook indien uw huisdier extra aandacht nodig heeft regelen wij dit met liefde. Ons dierenpension is een modern verblijf dat in het midden van het land ligt. Liefdevolle opvang en kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan uw huisdier een liefdevolle verzorging te geven.

Bij ons gaan de honden als het mogelijk is samen in de kennel en in groepjes naar buiten. Deze groepen worden door ons zorgvuldig samengesteld. We letten hierbij op de raseigenschappen, het karakter, leeftijd en de grootte van de hond. De honden gaan 4 keer per dag naar de speelweide om lekker te spelen, snuffelen, graven of badderen. In de zomermaanden zorgen we ervoor dat er voldoende schaduw op de speelweide is en in de kennels zijn airconditioning aanwezig. Tijdens de wintermaanden is de kennel voorzien van vloerverwarming.

Voor katten hebben we een mooie, speelse huiskamer ingericht met voldoende mogelijkheden om voor uw kat een lekker plekje te vinden. Ze worden dus niet in een hokje opgesloten, maar kunnen dag en nacht vrij rondlopen. Daarnaast is er ook een buitenterras en beschikken we over de mogelijkheid gasten met speciale wensen apart te huisvesten. Om een goede identificatie van alle katten te kunnen waarborgen, worden alle gasten voorzien van een naambandje

Interesse in een rondleiding door ons dierenhotel?

 
Wij zijn gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk en zijn lid van Divebo. U kunt de verzorging van uw huisdier met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u interesse in een rondleiding door ons dierenhotel nabij Utrecht? Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We laten u graag kennismaken met Dierenpension Ingen. Het is ook mogelijk direct een reservering voor uw hond of kat te maken. Dit kan via onze contactgegevens of een mailtje naar info@dierenpensioningen.nl.

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.