Dierenpension Wijk bij Duurstede

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Bent u op zoek naar een dierenpension in Wijk bij Duurstede? Zoekt u een geschikt dierenpension voor uw hond of kat wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat? Dan bent u bij Dierenpension Ingen aan het juiste adres! Met heel veel liefde, ervaring en enthousiasme verzorgen wij uw hond of kat. Wanneer uw hond of kat extra aandacht of specifieke zorg nodig heeft, dan horen wij dat graag en zorgen wij ervoor dat uw hond of kat niets tekort komt. Geef gerust uw persoonlijke wensen door en wij houden daar rekening mee zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen. Als u op zoek bent naar een all-inclusive dierenhotel voor uw huisdier, dan kunt u bij ons terecht.

Veel persoonlijke aandacht bij dierenpension Wijk bij Duurstede

Bij dierenpension Ingen gaan de honden, als het mogelijk is, samen in een kennel en het liefst in groepjes naar buiten. Wij zetten nooit zomaar honden bij elkaar, maar kijken zorgvuldig welke honden bij elkaar kunnen worden gezet. Bij onze hondenopvang zoeken we voor elke hond een geschikte partner op basis van grote, ras, karakter en leeftijd. Bij onze honden opvang hebben we beschikking over 11 speelweides! Hier gaan de honden iedere dag vier keer heen om lekker te spelen, snuffelen, graven of badderen in één van onze zwembadjes. Alle speelweides zijn voorzien van genoeg schaduw door middel van zonnedoeken en bomen. In de zomermaanden kunnen de honden lekker spelen, maar ook de verkoeling opzoeken in de schaduw. Daarnaast is er airconditioning aanwezig in de kennels. Maar alle kennels zijn ook voorzien van vloerverwarming, een mand en een dekentje, zodat alle dieren er lekker warm bij zitten in de wintermaanden. Alle medewerkers van Dierenpension Ingen zijn gediplomeerd. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Dierbaar-Keurmerk certificaat en zijn wij lid van Divebo. U kunt uw geliefde huisdier dus met een gerust hart aan onze zorg overlaten!

Dierenpension Wijk bij Duurstede

Bent u op zoek naar een dierenpension in de omgeving van Wijk bij Duurstede? En bent u benieuwd naar Dierenpension Ingen? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een vrijblijvende rondleiding door ons dierenpension. U kunt natuurlijk ook direct een reservering maken voor uw hond of kat door een mailtje te sturen naar info@dierenpensioningen.nl of door het contactformulier in te vullen.

 

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.