(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
botjes

Dierenpension in Wijk bij Duurstede

Bent u op zoek naar een dierenpension in Wijk bij Duurstede? Zoekt u een geschikt dierenasiel voor uw hond of kat wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat? Dan bent u bij Dierenpension Ingen aan het juiste adres! Met heel veel liefde, ervaring en enthousiasme verzorgen wij uw hond of kat. Wanneer uw hond of kat extra aandacht of specifieke zorg nodig heeft, dan horen wij dat graag en zorgen wij ervoor dat uw hond of kat niets tekort komt. Geef gerust uw persoonlijke wensen door en wij houden daar rekening mee zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen. Als u op zoek bent naar een all-inclusive dierenhotel voor uw huisdier, dan kunt u bij ons terecht.

Veel persoonlijke aandacht bij dierenpension Wijk bij Duurstede

Bij dierenpension Ingen gaan de honden, als het mogelijk is, samen in een kennel en het liefst in groepjes naar buiten. Wij zetten nooit zomaar honden bij elkaar, maar kijken zorgvuldig welke honden bij elkaar kunnen worden gezet. Bij onze hondenopvang zoeken we voor elke hond een geschikte partner op basis van grote, ras, karakter en leeftijd. Bij onze honden opvang hebben we beschikking over 11 speelweides! Hier gaan de honden iedere dag vier keer heen om lekker te spelen, snuffelen, graven of badderen in één van onze zwembadjes. Alle speelweides zijn voorzien van genoeg schaduw door middel van zonnedoeken en bomen. In de zomermaanden kunnen de honden lekker spelen, maar ook de verkoeling opzoeken in de schaduw. Daarnaast is er airconditioning aanwezig in de kennels. Maar alle kennels zijn ook voorzien van vloerverwarming, een mand en een dekentje, zodat alle dieren er lekker warm bij zitten in de wintermaanden. Alle medewerkers van Dierenpension Ingen zijn gediplomeerd. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Dierbaar-Keurmerk certificaat en zijn wij lid van Divebo. U kunt uw geliefde huisdier dus met een gerust hart aan onze zorg overlaten!

Dierenpension Wijk bij Duurstede

Bent u op zoek naar een dierenpension in de omgeving van Wijk bij Duurstede? En bent u benieuwd naar Dierenpension Ingen? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een vrijblijvende rondleiding door ons dierenpension. U kunt natuurlijk ook direct een reservering maken voor uw hond of kat door een mailtje te sturen naar info@dierenpensioningen.nl of door het
contactformulier in te vullen.

Anderen bekeken ook: Kattenpension Tiel, Dierenpension Tiel, Huisdier op vakantie en Hondenpension Arnhem

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo
Waarom Dierenpension Ingen?
  • Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
  • Veel passie, liefde en ervaring
  • Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
  • Vier keer per dag naar de speelweides
  • Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
  • Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!