(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
botjes

Hondenpension

 

Onze moderne hondenverblijven zijn volledig voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Elke hond krijgt een mand met een dekentje of als uw hond dit prettiger vindt een kussen of een fleecedeken op de grond. Daarnaast is er dag en nacht vers water tot hun beschikking. De honden gaan als het mogelijk is samen in een kennel en in kleine groepjes naar buiten die door ons zorgvuldig worden samengesteld. We zoeken voor elke hond een geschikte partner op basis van leeftijd, gelijke grote, ras, karakters etc.

De Cabana

Voor de allerkleinsten rassen zoals o.a.de Chihuahua, hebben we een aparte kamer: de Cabana. Deze ruimte is helemaal afgestemd op hele kleine hondjes, dit is een knusse kamer waar ze heerlijk kunnen spelen en rusten.

Buitenspelen

Vier keer per dag gaan de honden naar buiten, waar ze op een van onze 11 speelweides heerlijk kunnen spelen, graven en zelfs badderen. Wij stellen de groepjes zorgvuldig samen, waarbij we rekening houden met grootte, leeftijd, ras en het karakter van de hond. Zo kan het zijn dat de oudere honden iets eerder naar binnen gaan om vermoeidheid te voorkomen. Persoonlijke aandacht geven is erg belangrijk voor ons. Balletjes gooien en knuffelen horen dan ook als vanzelfsprekend bij ons dagelijks werk.


Zorg en aandacht

Heeft uw hond extra zorg en aandacht nodig? Geen enkel probleem: wij geven elk dier precies díe verzorging die bij hem/haar past, zonder meerprijs. Honden die medicijnen gebruiken krijgen deze uiteraard ook bij ons gewoon toegediend.

Eten

Wij voeren onze gasten kwaliteitsvoer. Ook wanneer uw hond uitsluitend vers vlees of dieetvoer eet is hij/zij van harte welkom in ons hondenpension. Wel graag in dag porties verpakken.
Omdat de meeste honden met z’n 2en in de kennel gaan blijven wij erbij als er gegeten wordt, dit is voor ons ook gelijk weer een mooi moment om de honden extra aandacht te geven en te observeren.

Haal- en brengservice

Geen mogelijkheid om uw hond bij ons te brengen en weer op te halen? Dan kunt u – afhankelijk van uw woonplaats – gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Informeer gerust naar de voorwaarden! Dat kan eenvoudig via onze contact-pagina.

Trim/ was en of borstelbeurt

Tijdens het verblijf van uw hond is het mogelijk om een borstel/trimbeurt in te plannen door een van onze trimsters en wilt u uw hond gewassen hebben geeft u dit dan even aan tijdens het brengen.

Vragen?

Veel vragen hebben wij al beantwoord op onze Veel gestelde vragen-pagina. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

Wist u dat?

Wij gecertificeerd zijn door het Dierbaar-keurmerk. Dit betekent dat wij jaarlijks onaangekondigd bezoek kunnen krijgen om te controleren of ons pension aan de eisen voor de certificering blijft voldoen. Volgens Dierbaar heeft een Dierbaar-gecertificeerde ondernemer bewezen de wettelijk vereiste basiskennis van gezelschapsdieren in huis te hebben. Maar dat is nog niet alles, meer lezen? Bezoek: huisdierenspecialist.nl
Daarnaast zijn wij lid van Dibevo. Dit is een branche organisatie die opkomt voor de belangen van de Dierenbranche. Meer lezen kan op: www.dibevo.nl

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo
Waarom Dierenpension Ingen?
  • Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
  • Veel passie, liefde en ervaring
  • Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
  • Vier keer per dag naar de speelweides
  • Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
  • Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!