hondenpension Utrecht

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Hondenpension Utrecht: persoonlijke aandacht voorop

 
De honden gaan bij Dierenpension Ingen als het mogelijk is samen in een kennel en in groepjes naar buiten, deze worden zorgvuldig door ons samengesteld. Op basis van karakter, ras, grootte en leeftijd zoeken we voor elke hond een geschikte partner.
Iedere dag gaan de honden vier keer naar de speelweide om lekker te spelen, snuffelen, graven of badderen in een van onze zwembadjes. We beschikken maar liefst over 11 speelweiden waar de honden in zorgvuldig geselecteerde groepjes kunnen spelen. In de zomermaanden zijn in alle speelweides voldoende schaduw gecreëerd doormiddel van zonnedoeken en bomen. In de kennels zelf is airconditioning aanwezig en tijdens de wintermaanden zijn deze voorzien van vloerverwarming. Voor alle honden staat een mand en dekentje klaar.
U kunt de zorg van uw hond met een gerust hart aan ons overlaten. Onze vaste medewerkers zijn allemaal gediplomeerd. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door het Dierbaar-Keurmerk en zijn wij lid van Divebo.

Benieuwd naar ons hondenpension nabij Utrecht?

Benieuwd naar ons hondenpension nabij Utrecht?

 
We maken graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvende rondleiding zodat u ons prachtige pension leert kennen. Het is natuurlijk ook mogelijk direct een reservering voor uw hond te maken. Dit kan via onze contactgegevens of een mailtje naar info@dierenpensioningen.nl. Wist u dat u ook voor uw kat bij ons terecht kunt? Bekijk de mogelijkheden eens op onze site.

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.