Hondenpension Utrecht

 

U zoekt een hondenpension nabij Utrecht?

 
Zoek niet verder en maak kennis met Dierenpension Ingen. De verzorging van uw hond nemen wij met liefde, ervaring en enthousiasme tijdelijk van u over. Ook indien uw hond extra aandacht of verzorging nodig heeft regelen we dit voor u. Laat ons weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Dit alles is geheel zonder extra kosten. Wij zijn een all-inclusive verblijf voor uw huisdier.

Hondenpension Utrecht: persoonlijke aandacht voorop

 
De honden gaan bij Dierenpension Ingen als het mogelijk is samen in een kennel en in groepjes naar buiten, deze worden zorgvuldig door ons samengesteld. Op basis van karakter, ras, grootte en leeftijd zoeken we voor elke hond een geschikte partner.
Iedere dag gaan de honden vier keer naar de speelweide om lekker te spelen, snuffelen, graven of badderen in een van onze zwembadjes. We beschikken maar liefst over 11 speelweiden waar de honden in zorgvuldig geselecteerde groepjes kunnen spelen. In de zomermaanden zijn in alle speelweides voldoende schaduw gecreëerd doormiddel van zonnedoeken en bomen. In de kennels zelf is airconditioning aanwezig en tijdens de wintermaanden zijn deze voorzien van vloerverwarming. Voor alle honden staat een mand en dekentje klaar.
U kunt de zorg van uw hond met een gerust hart aan ons overlaten. Onze vaste medewerkers zijn allemaal gediplomeerd. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door het Dierbaar-Keurmerk en zijn wij lid van Divebo.

Benieuwd naar ons hondenpension nabij Utrecht?

 
We maken graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvende rondleiding zodat u ons prachtige pension leert kennen. Het is natuurlijk ook mogelijk direct een reservering voor uw hond te maken. Dit kan via onze contactgegevens of een mailtje naar info@dierenpensioningen.nl. Wist u dat u ook voor uw kat bij ons terecht kunt? Bekijk de mogelijkheden eens op onze site.

Comments are closed.