(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
katten

Kattenpension

 

Ons kattenpension bestaat uit een gezellig ingerichte ruimte met een aangrenzend buitenterras. Katten zijn gesteld op een eigen veilige plek. Daarom zijn er voldoende plankjes, mandjes en verstopplekjes om die eigen ruimte en rust te kunnen waarborgen.

Onze gasten worden niet in een hokje opgesloten, maar kunnen dag en nacht vrij rondlopen! De meeste katten moeten ongeveer anderhalf tot twee dagen wennen aan een nieuwe omgeving. Wij ervaren dat katten in het pension over het algemeen zeer goed samen kunnen zijn, ondanks dat ze thuis vaak solitair leven. Er wordt soms verbaasd gereageerd door mensen als ze onze gasten samen zien leven en spelen. Omdat het pension namelijk geen eigen territorium is verdragen zij elkaar over het algemeen prima.

In sommige gevallen als de kat met het brengen toch te gestrest is kunnen wij uw kat 1 of 2 nachtjes in een apart verblijf zetten met een mandje en dekentje en aan de kat zelf overlaten wanneer hij/zij zover is om in de ruimte rond te lopen.

Identificatie katten

Om een een goede identificatie van alle katten te kunnen waarborgen, worden alle gasten voorzien van een naambandje.
Als de kat een eigen bandje heeft dan mag dat natuurlijk om blijven.

Knuffelen

We vinden het heerlijk om met onze gasten te knuffelen, uiteraard als uw kat dit ook prettig vindt. De één wil knuffelen, de ander wordt liever geaaid maar het belangrijkste is dat ze persoonlijke aandacht krijgen. Meerdere keren per dag komen wij in de cattery om aandacht te geven, kattenbakken te verschonen, voer bij vullen etc.
Er is een optie om langharige katten te laten borstelen tijdens hun verblijf.

Eten

Katten houden niet zo van verandering en kunnen hierdoor altijd wat gestrest zijn en daardoor slechter eten, dat is de reden dat er onbeperkt droogvoer tot hun beschikking staat. Wij hebben alleen hoogwaardige kwaliteits voer waarvan bekend is dat ze een hoge smakelijkheid hebben. Daarnaast serveren wij 2 keer daags blikvoer aan de gasten die het van hun eigenaar mogen hebben. Deze producten zijn ook geselecteerd vanwege hun hoge smakelijkheid zodat ze sneller gegeten worden. Verder staat er een water fontein in de cattery; katten zijn dol op zuurstofrijk water.


Haal- en brengservice

Geen mogelijkheid om uw kat bij ons te brengen en weer op te halen? Dan kunt u – afhankelijk van uw woonplaats – gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Informeer gerust naar de voorwaarden.

Vragen?

Veel vragen hebben wij al beantwoord op onze Veel gestelde vragen-pagina. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

Wist u dat?

Wij gecertificeerd zijn door het Dierbaar-keurmerk. Dit betekent dat wij jaarlijks onaangekondigd bezoek kunnen krijgen om te controleren of ons pension aan de eisen voor de certificering blijft voldoen. Volgens Dierbaar heeft een Dierbaar-gecertificeerde ondernemer bewezen de wettelijk vereiste basiskennis van gezelschapsdieren in huis te hebben. Maar dat is nog niet alles, meer lezen? Bezoek: huisdierenspecialist.nl
Daarnaast zijn wij lid van Dibevo. Dit is een branche organisatie die opkomt voor de belangen van de Dierenbranche. Meer lezen kan op: www.dibevo.nl

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo
Waarom Dierenpension Ingen?
  • Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
  • Veel passie, liefde en ervaring
  • Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
  • Vier keer per dag naar de speelweides
  • Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
  • Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!