Kattenopvang Arnhem

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Kattenopvang nabij Arnhem nodig?

 Bij Dierenpension Ingen bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen uw kat met liefde, ervaring en enthousiasme tijdens uw afwezigheid. Onze kattenopvang nabij Arnhem is een gezellig ingerichte ruimte inclusief aansluitend buitenterras. Al onze gasten hebben een heerlijk onderkomen en lopen vrij rond in plaats van opgesloten te zijn in kleine verblijven. 

Voordelen van onze kattenopvang

 Alle gasten in onze kattenopvang in de buurt van Arnhem worden voorzien van een naambandje. Op deze manier zijn we in staat een goede identificatie van alle katten te waarborgen. Indien uw kat al een bandje om heeft mag deze uiteraard om blijven. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Indien uw kat het prettig vindt knuffelen en aaien we ze graag. Heeft u een langharige kat? Dan is het geen probleem om deze te borstelen tijdens het verblijf. We komen meerdere keren per dag in de cattery om aandacht te geven, de kattenbakken te verschonen en voer bij te vullen. Onze vaste medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en daarnaast zijn wij gecertificeerd door het Dierbaar-Keurmerk en zijn wij lid van Divebo. U kunt de zorg van uw kat dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Wat eten ze tijdens het verblijf?

 Katten houden niet van verandering, hierdoor kunnen ze in het begin lichtelijk gestrest zijn waardoor ze iets minder goed eten dan gewoonlijk. Om deze reden staat er onbeperkt droogvoer tot hun beschikking. Wij hebben alleen hoogwaardige kwaliteitsvoer waarvan bekend is dat ze een hoge smakelijkheid hebben. Aan de gasten die het van hun eigenaar mogen hebben serveren wij 2 keer daags blikvoer. Verder staat er een water fontein in de cattery; katten zijn dol op zuurstofrijk water.

Meer weten?

 Bent u benieuwd naar onze kattenopvang nabij Arnhem? Kom gerust eens langs, we geven u graag een rondleiding. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen. Ook is het natuurlijk mogelijk om gelijk een reservering te maken voor uw kat. Dit kan via onze contactgegevens of een mailtje naar info@dierenpensioningen.nl.

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Wij zitten voor de zomervakantie vol vanaf 15 juli tot 15 augustus.