(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
katten

Kattenpension Ede

Op zoek naar een kattenpension in Ede? Neem dan eens contact op met Dierenpension Ingen. Met heel veel liefde, ervaring en enthousiasme verzorgen wij uw kat.

Het kattenpension is een gezellig ingerichte ruimte met aansluitend een buitenterras waar onze gasten allemaal een heerlijk onderkomen kunnen hebben. Onze gasten lopen dus vrij rond en zijn niet opgesloten in kleine verblijven.

Wij hebben wel de mogelijkheid om gasten met speciale aandacht of dieetwensen apart te huisvesten in 2 ruime verblijven die in ons kattenverblijf staan.

Veel persoonlijk aandacht bij kattenpension Ede.

Onze vaste medewerkers zijn allemaal gediplomeerd. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door het Dierbaar-Keurmerk en zijn wij lid van Divebo. U kunt dus uw huisdier met een gerust hart aan onze zorg overlaten.

Kattenpension Ede

Benieuwd naar ons kattenpension Ede?

Graag maken we een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en leer ons prachtige pension kennen. Ook is het natuurlijk mogelijk om gelijk een reservering te maken voor uw kat. Dit kan via onze contactgegevens of een mailtje naar info@dierenpensioningen.nl

Anderen bekeken ook: Dierenpension Veenendaal, Hondenpension Wageningen, Huisdieren op vakantie en Hondenpension

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo