Dierenpension Gemeente Buren

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Op zoek naar een dierenpension in Gemeente Buren? Neem dan eens contact op met Dierenpension Ingen. Met heel veel liefde, ervaring en enthousiasme verzorgen wij uw hond. Ook als deze extra zorg en aandacht nodig heeft, wij horen graag uw persoonlijke wensen. Dit alles zonder extra kosten dus echt een all-inclusive verblijf voor uw huisdier.

Veel persoonlijk aandacht bij dierenpension Gemeente Buren

Bij Dierenpension Ingen gaan de honden als het mogelijk is samen in een kennel en het liefst in groepjes naar buiten die door ons zorgvuldig worden samengesteld. We zoeken voor elke hond een geschikte partner op basis van grote, ras ,karakter en leeftijd.

De honden gaan iedere dag vier keer naar de speelweides om lekker te kunnen spelen, snuffelen, graven of lekker badderen in één van de zwembadjes. We hebben maar liefst 11 speelweiden tot onze beschikking waar de honden in zorgvuldig geselecteerde groepjes op kunnen spelen. In de zomermaanden zijn in alle speelweides voldoende schaduw gecreëerd doormiddel van zonnedoeken en bomen. Binnen in de kennels is er airconditioning aanwezig. Voor in de wintermaanden zijn kennels voorzien van vloerverwarming, voor alle honden staat een mand met een dekentje klaar.

Onze vaste medewerkers zijn allemaal gediplomeerd. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door het Dierbaar-Keurmerk en zijn wij lid van Divebo. U kunt dus uw huisdier met een gerust hart aan onze zorg overlaten.

Dierenpension Gemeente Buren

Benieuwd naar ons dierenpension Gemeente Buren? Graag maken we een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en leer ons prachtige pension kennen. Ook is het natuurlijk mogelijk om gelijk een reservering te maken voor uw hond en/ of kat. Dit kan via onze contactgegevens of een mailtje naar info@dierenpensioningen.nl

Dierenpension Gemeente Buren ook voor uw kat.

Ook katten zijn bij ons van harte welkom. Kijk voor ons kattenpension eens op de website.

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten