Hondencreche

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Hondencreche

De hondencrèche van Dierenpension Ingen is in een aparte ruimte van het dierenpension met een eigen ingang. De crèche is geopend vanaf 7.00 uur tot 19.00 uur. U krijgt na betaling van een borg een deurtag van de crèche zodat u zelf kunt bepalen vanaf hoe laat u uw hond brengt en haalt. Heerlijk voor uw hond, en zeer praktisch voor de werkende baas. Uw hond gaat met de aanwezige honden in een groepje  3 x per dag 1 uur naar de speelwei en gaat daardoor lekker moe mee naar huis. De hondencrèche is alleen bedoelt voor honden die minimaal 1 x per week komen.

Uw hond is welkom vanaf 12 weken nadat de laatste puppy entingen zijn gegeven. Het inenting boekje moet altijd hier aanwezig zijn als uw hond in de crèche is.

Tussen de middag gaat na het eten ( sommige eigenaren geven wat eten mee ) het licht uit voor de middag pauze. Aan het eind van de dag krijgt iedereen nog een koekje van ons en vanaf 16.00 worden de eerste alweer opgehaald.

Wilt u alleen een dagje weg dan hebben wij ook dagopvang, u brengt uw hond s’morgens en s’avonds haalt u uw huisdier weer op. Dit is mogelijk tussen 10.00 en 11.00 en ophalen vanaf 16.00 tot 17.00 de dagopvang is niet mogelijk in de schoolvakanties en alleen op afspraak.

Kijk voor de kosten van dagopvang/crèche op onze prijslijst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de hondencrèche en/of dagopvang? Maken wij graag een afspraak met u voor een rondleiding.

 

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.