Hondenpension Arnhem

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Gaat u op vakantie of een weekendje weg? Of bent u om een andere reden één of meerdere nachten niet thuis, dan wilt u er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat uw hond veilige, liefdevolle opvang krijgt. Voor die zekerheid komt u naar Dierenpension Ingen, hét hondenpension van Arnhem en omgeving! De gedreven eigenaren Gonny en Alberto Bemelen zorgen samen met hun gespecialiseerde team van medewerkers met veel liefde en enthousiasme voor uw trouwe viervoeter. Bij dit hondenpension Gelderland beschikken wij over de nodige kennis en ervaring om voor uw hond een uitmuntend verblijf te realiseren zodat u uw huisdier met een gerust gevoel naar ons toe kunt brengen. Heeft uw hond speciale zorg of aandacht nodig? Wij luisteren naar al uw persoonlijke wensen en geven uw dier de aandacht die nodig is tegen eerlijke tarieven

 

Alles voor uw hond bij ons hondenpension nabij Arnhem

Uw hond zal tijdens het verblijf een leuke tijd beleven in ons hondenpension nabij Arnhem, waar de liefde voor dieren, hoogwaardige opvang en kwaliteit voorop staat! Ons hondenpension in Gelderland is middelgroot en wij hebben alle faciliteiten die nodig zijn om dieren verantwoord op te vangen. Al onze hondenverblijven beschikken over vloerverwarming en airconditioning en iedere gast krijgt bij ons een eigen maand en dekentje. Vier keer per dag brengen wij de honden naar buiten, waar ze in onze 11 speelweides rondom ons complex meer dan voldoende ruimte hebben om heerlijk te rennen, te graven, te spelen en te badderen in één van onze zwembadjes. Wij streven ernaar om de honden samen in een kennel te plaatsen zodat wij ze in geschikte groepjes naar buiten kunnen brengen. De groepjes worden zorgvuldig samengesteld door de honden te selecteren op ras, karakter, leeftijd, grootte etc.

Wij garanderen u met ons hondenpension nabij Arnhem van de allerbeste service en kwaliteit met persoonlijke aandacht voor uw dier. Als kwaliteitsgarantie zijn wij gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk en daarnaast lid van Dibevo. Ook werken wij uitsluitend met gediplomeerde medewerkers. Bij Dierenpension Ingen bent u niet alleen verzekerd van een geweldig hondenpension nabij Arnhem, maar verzorgen wij ook opvang voor katten. 

Wij bieden onze kattengasten een afwisselende, speelse kamer waar uw kat een fijn plekje kan uitkiezen. Voor de katten die graag naar buiten gaan hebben wij een buitenterras gereed en daarnaast bieden wij de optie om de katten met speciale wensen van een aparte opvang te voorzien.

Een plekje voor uw hond?

Bent u erg enthousiast geworden over ons hondenpension nabij Arnhem en wilt u er zeker van zijn dat wij ook een plekje hebben voor uw hond tijdens uw afwezigheid? reserveer dan direct een plaatsje! Wilt u meer weten over ons hondenpension in Gelderland of over ons dierenpension in Ede of Wageningen? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvende rondleiding, de perfecte manier om ons mooie hondenpension te ontdekken! Voor verdere vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.