(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
botjes

Hondenpension Gelderland

Op zoek naar een hondenpension in Gelderland? Neem dan eens contact op met Dierenpension Ingen. Met heel veel liefde, ervaring en enthousiasme verzorgen wij uw hond. Ook als deze extra zorg en aandacht nodig heeft, wij horen graag uw persoonlijke wensen. Dit alles zonder extra kosten dus echt een all-inclusive verblijf voor uw huisdier.

Veel persoonlijk aandacht bij hondenpension Gelderland

Bij Dierenpension Ingen gaan de honden als het mogelijk is samen in een kennel en het liefst in groepjes naar buiten die door ons zorgvuldig worden samengesteld. We zoeken voor elke hond een geschikte partner op basis van grote, ras ,karakter en leeftijd.

De honden gaan iedere dag vier keer naar de speelweides om lekker te kunnen spelen, snuffelen, graven of lekker badderen in één van de zwembadjes. We hebben maar liefst 11 speelweiden tot onze beschikking waar de honden in zorgvuldig geselecteerde groepjes op kunnen spelen. In de zomermaanden zijn in alle speelweides voldoende schaduw gecreëerd doormiddel van zonnedoeken en bomen. Binnen in de kennels is er airconditioning aanwezig. Voor in de wintermaanden zijn kennels voorzien van vloerverwarming, voor alle honden staat een mand met een dekentje klaar.

Onze vaste medewerkers zijn allemaal gediplomeerd. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door het Dierbaar-Keurmerk en zijn wij lid van Divebo. U kunt dus uw huisdier met een gerust hart aan onze zorg overlaten.

Hondenpension Gelderland

Benieuwd naar ons hondenpension Gelderland? Graag maken we een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en leer ons prachtige pension kennen. Ook is het natuurlijk mogelijk om gelijk een reservering te maken voor uw hond en/ of kat. Dit kan via onze contactgegevens of een mailtje naar info@dierenpensioningen.nl

Hondenpension Gelderland ook voor uw kat.

Ook katten zijn bij ons van harte welkom. Kijk voor ons kattenpension eens op de website.

Anderen bekeken ook: Dierenpension Gelderland, Huiskameropvang honden, Dierenpension Utrecht en Hondenhotel Wageningen

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo
Waarom Dierenpension Ingen?
  • Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
  • Veel passie, liefde en ervaring
  • Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
  • Vier keer per dag naar de speelweides
  • Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
  • Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!