(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
botjes

Hondenpension Bennekom

Gaat u op vakantie of een weekendje weg? Of bent u om een andere reden één of meerdere nachten niet thuis, dan wilt u er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat uw hond veilige, liefdevolle opvang krijgt. Voor die zekerheid komt u naar Dierenpension Ingen, hét hondenpension van Bennekom en omgeving! Gedreven eigenaren Gonny en Alberto Bemelen zorgen samen met hun gespecialiseerde team van medewerkers met veel liefde en enthousiasme voor uw trouwe viervoeter. Bij dit hondenpension Gelderland beschikken wij over de nodige kennis en ervaring om voor uw hond een uitmuntend verblijf te realiseren zodat u uw huisdier met een gerust gevoel naar ons toe kunt brengen. Heeft uw hond speciale zorg of aandacht nodig? Wij luisteren naar al uw persoonlijke wensen en geven uw dier de aandacht die nodig is tegen eerlijke tarieven. Ook voor extra zorg berekenen wij geen aanvullende kosten. Wij bieden een all-inclusive service aan!

Alles voor uw hond bij ons hondenpension in Bennekom

Uw hond zal tijdens het verblijf een leuke tijd beleven in ons hondenpension in Bennekom, waar de liefde voor dieren, hoogwaardige opvang en kwaliteit voorop staat! Ons hondenpension in Gelderland is middelgroot en wij hebben alle faciliteiten die nodig zijn om dieren verantwoord op te vangen. Al onze hondenverblijven beschikken over vloerverwarming en airconditioning en iedere gast krijgt bij ons een eigen maand en dekentje. Vier keer per dag brengen wij de honden naar buiten, waar ze in onze 11 speelweides rondom ons complex meer dan voldoende ruimte hebben om heerlijk te rennen, te graven, te spelen en te badderen in één van onze zwembadjes. Wij streven ernaar om de honden samen in een kennel te plaatsen zodat wij ze in geschikte groepjes naar buiten kunnen brengen. De groepjes worden zorgvuldig samengesteld door de honden te selecteren op ras, karakter, leeftijd, grootte etc.

Wij garanderen u met ons hondenpension in Bennekom van de allerbeste service en kwaliteit met persoonlijke aandacht voor uw dier. Als kwaliteitsgarantie zijn wij gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk en daarnaast lid van Dibevo. Ook werken wij uitsluitend met gediplomeerde medewerkers. Bij Dierenpension Ingen bent u niet alleen verzekerd van een geweldig hondenpension in Bennekom, maar verzorgen wij ook opvang voor katten. Dit doen wij ook in ons dierenpension in Ede en ons dierenpension in Wageningen.

Wij bieden onze kattengasten een afwisselende, speelse kamer waar uw kat een fijn plekje kan uitkiezen. Voor de katten die graag naar buiten gaan hebben wij een buitenterras gereed en daarnaast bieden wij de optie om de katten met speciale wensen van een aparte opvang te voorzien.

Een plekje voor uw hond?

Bent u erg enthousiast geworden over ons hondenpension in Bennekom en wilt u er zeker van zijn dat wij ook een plekje hebben voor uw hond tijdens uw afwezigheid? reserveer dan direct een plaatsje! Wilt u meer weten over ons hondenpension in Gelderland of over ons dierenpension in Ede of Wageningen? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvende rondleiding, de perfecte manier om ons mooie hondenpension te ontdekken! Voor verdere vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Anderen bekeken ook: Dierenpension Gelderland, Huiskameropvang honden, Dierenpension Utrecht en Hondenhotel Wageningen

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo
Waarom Dierenpension Ingen?
  • Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
  • Veel passie, liefde en ervaring
  • Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
  • Vier keer per dag naar de speelweides
  • Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
  • Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!