Kattenpension Amersfoort

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Over ons kattenpension nabij Amersfoort

Bent u op zoek naar tijdelijke opvang voor uw kat? Ons kattenpension nabij Amersfoort is dan een geschikte oplossing voor u. Wij kunnen uw kat in een veilige en prettige omgeving tijdelijk voor u huisvesten. Zo kunt u gerust een tijdje van huis wegblijven zonder u zorgen te hoeven maken over uw kat. Bij ons krijgt u kat dagelijks persoonlijke liefdevolle zorg. Onze gepassioneerde medewerkers geven uw katten alle aandacht die ze nodig hebben. Bij ons kattenpension nabij Amersfoort kunnen uw katten vrij rondlopen in een leuke en veilige omgeving. Had u willen reserveren of meer willen weten? Neem dan gerust contact met ons op.

De eigenaren van ons kattenpension nabij Amersfoort zijn Gonny en Alberto Bemelen. Zij willen van hun dierenpension het beste en mooiste dierenpension in Nederland te maken. Elke dag weer zetten zij zich vol passie en liefde in om dat doel na te streven en uw katten van de beste zorg te voorzien. Zij hebben gediplomeerde medewerkers in dienst die allemaal over dezelfde passie beschikken. Als kattenpension nabij Amersfoort zijn we gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk en voldoen we aan strenge eisen om uw katten tijdelijk te kunnen verzorgen. Ook zijn we lid van Dibevo, een branche organisatie die de belangen van de Dierenbranche behartigt. Ons kattenpension nabij Amersfoort is daarom de perfecte opvangplaats voor uw kat. Kunt u uw kat niet zelf komen langsbrengen? Dan kunt u, afhankelijk van uw woonplaats, gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Goede zorg in een veilige omgeving

Ons kattenpension is een gezellige ruimte met allerlei plankjes, mandjes en andere ruimtes die door uw kat eigen gemaakt kan worden. Zo kan uw kat zelf een eigen veilige en rustige plek uitkiezen. Wij laten de katten dag en nacht vrij rondlopen. De katten lopen in ons kattenpension nabij Amersfoort samen rond. In onze ervaring werkt dit prima. Mocht dat toch niet het geval zijn voor uw kat, dan kunnen we hem of haar een aantal nachtjes in een aparte ruimte laten verblijven tot hij of zij genoeg aan onze locatie is aangepast. Dierenpension Ingen vangt naast katten ook honden op.

Neem gerust contact op.

Geef uw kat een veilig onderkomen zolang u van huis bent waar ze liefdevolle zorg krijgen. Kies voor ons kattenpension nabij Amersfoort. Had u meer informatie gewild? Neem dan gerust contact op door het contactformulier op onze site in te vullen, ons een mailtje te sturen of ons een belletje te geven via 0344 – 69 27 13. U kunt natuurlijk ook gelijk reserveren.

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.