(,/10) van beoordelingen
Bel voor een afspraak! 0344-692713
Bel direct!
botjes

Kattenpension Utrecht

 

Kattenpension nabij Utrecht gezocht?

 
Welkom bij Dierenpension Ingen. Wij verzorgen uw kat met veel liefde, ervaring, en enthousiasme. Ons team staat voor u klaar om uw kat(ten) op te vangen tijdens uw vakantie of afwezigheid. Het pension bestaat uit een gezellig ingerichte ruimte met aangrenzend buitenterras. Als geen ander weten wij dat katten gesteld zijn op een eigen veilige plek, daarom zijn er voldoende mandjes, plankjes en verstopplekjes waar ze rustig kunnen zitten.

Waarom kiezen voor ons kattenpension?

 
Bij ons worden gasten niet opgesloten in een hokje, maar kunnen ze dag en nacht vrij rondlopen. De meeste katten zijn na anderhalve dag tot twee dagen gewend. Het is onze ervaring dat de meeste katten in het pension goed met elkaar samen kunnen, ondanks dat ze thuis vaak solitair leven. Indien nodig is het mogelijk om gasten met speciale aandacht of dieetwensen apart te huisvesten in 2 ruime verblijven in ons kattenverblijf.

Persoonlijke aandacht voorop

 
In ons pension hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We vinden het heerlijk om met uw kat te knuffelen of ze te aaien, uiteraard alleen wanneer uw kat dit ook op prijs stelt. Meerdere keren per dag komen wij in de cattery om aandacht te geven, kattenbakken te verschonen, voer bij vullen etc. Het is tevens mogelijk om langharige katten te laten borstelen tijdens hun verblijf. Al onze vaste medewerkers zijn gediplomeerd. Wij zijn tevens gecertificeerd door het Dierbaar-Keurmerk en zijn we lid van Divebo.

Benieuwd naar ons kattenpension nabij Utrecht?

 
Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en leer ons prachtige pension kennen. Het is ook mogelijk eerst telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken of om direct een reservering voor uw kat te maken. Mail ons op info@dierenpensioningen.nl of bel naar 0344 692713 . Heeft u vragen? Bekijk onze “veel gestelde vragen” pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Comments are closed.

Liefdevolle opvang van uw huisdier in hartje Betuwe
dierbaar beeldmerk transp dibevo logo
Waarom Dierenpension Ingen?
  • Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
  • Veel passie, liefde en ervaring
  • Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
  • Vier keer per dag naar de speelweides
  • Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
  • Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!