kattenpension Wageningen

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Kattenpension in Wageningen

Zoekt u een kattenpension in Wageningen? Gaat u op vakantie en zoekt u een geschikte kattenoppas voor uw kat? Neem dan eens contact op met Dierenpension Ingen. In ons dierenpension wordt uw kat met heel veel liefde, ervaring en enthousiasme verzorgt. Heeft uw kat extra aandacht of specifieke zorg nodig? Geef gerust uw persoonlijke wensen door en wij houden daar rekening mee. Dit alles zonder extra kosten in rekening te brengen. Wij zijn een all-inclusive dierenhotel voor uw huisdier.

Veel persoonlijke aandacht bij kattenpension Wageningen

Het kattenpension is gezellig ingericht met aansluitend een buitenterras waar alle katten kunnen spelen! Daarnaast bieden we de mogelijkheid om katten met speciale aandacht of dieetwensen apart te huisvesten. Alle medewerkers van Dierenpension Ingen zijn gediplomeerd. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Dierbaar-Keurmerk en zijn wij lid van Divebo. Uw huisdier is in goede handen en u kunt uw kat met een gerust hart aan onze zorg in onze kattenopvang overlaten.

Ook uw hond is welkom!

Bij Dierenpension Ingen zijn ook honden van harte welkom. Uw hond wordt met veel liefde opvangen in ons hondenpension en komt hier niets tekort!

Kattenpension Wageningen

Zoekt u een kattenpension in Wageningen en bent u benieuwd naar Dierenpension Ingen? Dan maken we graag een afspraak met u voor een vrijblijvende rondleiding door ons prachtige dierenpension. Wilt u direct een reservering voor uw hond of kat maken? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een mailtje naar info@dierenpensioningen.nl of vul het contactformulier in.

 

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.