Trimsalon Veenendaal

Bent u op zoek naar een trimsalon voor uw hond in Veenendaal? Bij Dierenpension Ingen kunt u nu ook terecht voor het laten trimmen van uw hond! U kunt uw hond laten scheren, knippen, borstelen, wassen, plukken en/of ontwollen. U kunt ervoor kiezen om uw hond te laten verzorgen tijdens het verblijf in het dierenpension maar u kunt ook een afspraak maken voor als uw hond hier niet logeert!

Waarom trimmen?

Het is erg belangrijk dat dieren voorzien worden van een goede vachtverzorging. Dit is namelijk zeer belangrijk voor de conditie van de huid. Daarnaast kan een slecht verzorgde vacht een dier veel ongemak geven. Er kunnen klitten ontstaan waardoor de vacht kan gaan vervilten. Hierdoor kunnen smetplekken ontstaan. Door een goede trimbeurt wordt ook voorkomen dat uw hond veel onnodige jeuk heeft door bijvoorbeeld huidschilfers die in de vacht kunnen zitten.

Wat is trimmen?

Trimmen is de verzamelnaam van de verschillende soorten vachtverzorging die bestaan voor een hond. De behandeling is afhankelijk van het ras van uw hond en van de soort vacht. Bij trimmen kunt u denken aan het knippen van de vacht, scheren, plukken of ontwollen. Een vacht die regelmatig getrimd wordt ziet er mooi en gezond uit, en blijft in topconditie!

  • Knippen: de vacht wordt met de schaar ingekort en in model gebracht.
  • Scheren: de vacht wordt met de tondeuse ingekort, met een lengte tussen de 1 mm en 12 mm.
  • Plukken: Ruwharige honden hebben een dubbele vacht. De bovenste laag valt niet vanzelf uit, dus deze moet handmatig worden uitgeplukt. Dit moet 2 tot 4 keer per jaar gebeuren en doet geen pijn omdat de vacht al los zit.
  • Ontwollen: met een speciale kam wordt de loszittende ondervacht eruit gehaald. Dit om klitten en vervilten te voorkomen.

Uw hond is in goede handen bij Dierenpension Ingen!

Als uw hond aan een trimbeurt toe is, doet u uw hond er goed aan om een afspraak te maken bij Dierenpension Ingen. Bij deze honden trimsalon is er persoonlijke en liefdevolle aandacht voor elke hond. Alle medewerkers hebben veel passie en liefde voor dieren en hebben dan ook veel ervaring met het trimmen en verzorgen van honden. De accommodatie is modern ingericht met verwarming en airconditioning. Naast een honden trimsalon is Dierenpension Ingen ook een dierenpension in het algemeen! U kunt uw hond hier naar de dagopvang brengen, structureel én incidenteel. Verder is er een haal- en brengservice en gaan de honden vier keer per dag naar de speelweides!

Maak nu een afspraak bij Dierenpension Ingen!

Wilt u een afspraak maken zodat uw hond een trimbeurt kan krijgen? Dat kan! U kunt direct via de website reserveren. Heeft u vooraf nog vragen over het laten trimmen van uw hond of aanverwante zaken? Dan kunt u uiteraard gewoon contact opnemen. Uw vragen worden dan zo goed mogelijk beantwoordt. Dierenpension Ingen bevindt zich in Ingen, in de buurt van Veenendaal. Zien wij u en uw huisdier binnenkort in onze trimsalon? Tot snel!

Anderen bekeken ook: Hondenpension Tiel, Kattenpension Arnhem, Dierenpension Nijmegen en Hondenpension Gelderland

Comments are closed.