Dierenpension Amersfoort

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Bent u op zoek naar een dierenpension nabij Amersfoort of omstreken voor de opvang van uw hond of kat?Ons dierenpension is gelegen in het dorpje Ingen in Gelderland en kan uw huisdier liefdevol opvangen. Als u een bepaalde periode weg van huis bent, hoe lang die periode ook mag zijn, wilt u natuurlijk niet dat uw huisdier zonder zorg komt te zitten. Uw hond of kat onderbrengen in ons dierenpension nabij Amersfoort is daarom een ideale oplossing. Zo bent u zeker dat uw huisdier in een veilige en leuke omgeving verblijft waar uw huisdier alle liefde en zorg ontvangt die hij of zij verdient. Onze ervaren medewerkers zitten vol passie en liefde voor dieren en geven dagelijks persoonlijke en liefdevolle aandacht aan elke hond en kat die bij ons verblijft. Wilt u uw hond of kat onderbrengen in een dierenpension nabij Amersfoort? Neem dan gelijk contact met ons op.

 

Goede zorg in een veilige omgeving

Ons dierenpension nabij Amersfoort vangt honden en katten op. We hebben daarom zowel een hondenpension als een kattenpension ingericht. Beide dierenpensions zijn moderne verblijven en zijn voorzien van verwarming en airconditioning. Ons kattenpension is een gezellige ruimte met diverse plekjes die een eigen ruimte voor de katten kunnen vormen, zoals plankjes, mandjes en andere verstopplekjes. Wij laten de katten dag en nacht vrij rondlopen. De katten lopen in ons dierenpension nabij Amersfoort samen rond en verdragen elkaar over het algemeen goed. Is dat toch niet het geval, dan kunnen we uw kat een aantal nachtjes in een eigen ruimte laten verblijven tot hij of zij weer bij de groep kan aansluiten. De honden in ons hondenpension krijgen ieder een eigen mand met een dekentje. Ze mogen vier keer per dag naar buiten (samen in een kennel of in groepjes) om lekker in de speelweides te kunnen spelen. Verder hebben de honden altijd toegang tot schoon water en krijgen ze enkel kwaliteitsvoer gevoerd.

Over ons dierenpension nabij Amersfoort

De eigenaren van ons dierenpension nabij Amersfoort zijn Gonny en Alberto Bemelen. Hun droom is om van hun dierenpension het beste en mooiste dierenpension in Nederland te maken. Daarom zetten zij zich elke dag weer vol passie en liefde in om die droom te verwezenlijken en uw huisdieren van de beste zorg te voorzien. Ze worden daarbij bijgestaan door gediplomeerde medewerkers die dezelfde passie behouden. Als dierenpension nabij Amersfoort zijn we gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk en voldoet dus aan strenge eisen om uw huisdieren tijdelijk te huisvesten. Ook zijn we lid van Dibevo. Dibevo is een branche organisatie die de belangen van de Dierenbranche behartigt. Ons dierenpension nabij Amersfoort is daarom de ideale opvangplaats voor uw hond of kat. Als u geen mogelijkheid ziet om uw huisdier zelf langs te brengen kunt u ook, afhankelijk van uw woonplaats, gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Neem gerust contact op

Laat uw huisdier op een liefdevolle en veilige plek onderbrengen zolang u van huis bent. Kies voor ons dierenpension nabij Amersfoort. Dierenpension Ingen geeft uw hond of kat alle liefde en zorg die hij of zij nodig heeft. Meer weten? Neem dan gerust contact op door het contactformulier op onze site in te vullen, ons een mailtje te sturen of ons een belletje te geven via 0344 – 69 27 13. U kunt natuurlijk ook gelijk reserveren.

 

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.