Dierenpension Barneveld

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Gaat u binnenkort op vakantie of op een andere reis en kan uw huisdier niet mee? Laat uw hond of kat dan tijdelijk verblijven in ons dierenpension nabij Barneveld. Ook als u er zelf niet bent verdient uw huisdier namelijk alle liefde en zorg. Ons dierenpension ligt in het dorpje Ingen (in Gelderland) en kan uw huisdier voor u opvangen. Wij bieden uw huisdier een veilige en leuke omgeving waar hij of zij samen met andere honden of katten vrij rond kan lopen. Daarbij krijgen ze alle liefde en aandacht die ze nodig hebben van onze ervaren medewerkers. Zo is het laten onderbrengen van uw hond of kat bij ons dierenpension nabij Barneveld de perfecte oplossing als u tijdelijk van huis bent. Wilt u meer weten? Neem dan gelijk contact met ons op.</p

De beste zorg voor uw hond of kat

In ons dierenpension nabij Barneveld vangen we zowel honden als katten op. Ons honden pension en kattenpension zijn beide een modern verblijf met (vloer)verwarming en airconditioning. Honden die in ons hondenpension verblijven krijgen elk een mandje met een dekentje, of een kussen met een dekentje als ze liever op de grond liggen. Verder krijgen ze elke dag kwaliteitsvoer en hebben ze altijd schoon water tot hun beschikking. We laten ze vier keer per dag in een kennel of in groepjes naar buiten om in de speelweides te kunnen spelen en graven.

Ons kattenpension is een gezellige ruimte met allerlei plekjes die door de katten eigen gemaakt kunnen worden, zoals plankjes, mandjes en andere verstopplekjes. Wij laten de katten dag en nacht vrij rondlopen. De katten lopen in ons dierenpension nabij Barneveld samen rond en in onze ervaring gaat dat bijna altijd goed. Is dat toch niet het geval, dan kunnen we uw kat een aantal nachtjes in een eigen ruimte laten verblijven tot hij of zij weer bij de groep kan aansluiten.

Over Dierenpension Ingen

De eigenaren van ons dierenpension nabij Barneveld zijn Gonny en Alberto Bemelen. Zij streven ernaar hun dierenpension het beste en mooiste dierenpension in Nederland te maken. Vol met liefde en passie voorzien ze uw huisdieren dagelijks van de beste zorg. Ze worden geholpen door een team van gediplomeerde medewerkers met dezelfde passie.Ons dierenpension nabij Barneveld is gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk en voldoet aan de gestelde eisen om uw huisdieren tijdelijk te mogen huisvesten. Ook zijn we lid van Dibevo. Dit is een branche organisatie die de belangen van de Dierenbranche behartigt. Ons dierenpension nabij Barneveld is de ideale opvangplaats voor uw hond of kat. Als u geen mogelijkheid ziet om uw huisdier zelf langs te brengen kunt u ook, afhankelijk van uw woonplaats, gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw huisdier laten onderbrengen bij ons dierenpension nabij Barneveld

Laat uw huisdier op een liefdevolle en veilige plek onderbrengen zolang u van huis bent bij ons dierenpension nabij Barneveld. Dierenpension Ingen geeft uw hond of kat alle liefde en zorg die hij of zij nodig heeft. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen door het contactformulier op onze site in te vullen, ons een mailtje te sturen of ons te bellen via 0344 – 69 27 13. U kunt natuurlijk ook gelijk reserveren.

 

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Voor honden zijn wij volgeboekt tot 18 augustus.

Voor katten zijn wij volgeboekt van 20 juli tot 18 augustus.

In de schoolvakanties nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.