Hondenpension Amersfoort

Bel voor een afspraak:
Wanneer zijn wij open?
5/5

Bent u op zoek naar een hondenpension nabij Amersfoort of omstreken? Ons hondenhotel is gevestigd in het dorpje Ingen (gelegen in Gelderland) en kan uw hond een veilige en prettige logeerplek bieden zolang u van huis bent. Bij ons krijgt uw hond alle aandacht en liefde die hij of zij verdient, waardoor u met een gerust hart en zonder zorgen een tijdje weg kunt blijven van huis. Wij zullen uw hond namelijk goed verzorgen, liefdevol opvangen en dagelijks persoonlijke aandacht geven. Uw hond is bij onze gepassioneerde medewerkers in goede handen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Liefdevolle opvang en kwaliteit

Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons. Daarom is ons hondenpension nabij Amersfoort gecertificeerd door het Dierbaar-keurmerk. We voldoen dus aan diverse strenge eisen om uw honden te mogen huisvesten en verzorgen. Ook zijn we lid van Dibevo, een branche organisatie die zich inzet voor de belangen van de Dierenbranche. De eigenaren van ons hondenpension nabij Amersfoort zijn Gonny en Alberto Bemelen. Vol met liefde en passie gaan zij elke dag weer te werk om hun hondenpension nabij Amersfoort het beste hondenpension van Nederland te maken. Ze worden daarbij bijgestaan door gediplomeerde medewerkers. Ons hondenpension nabij Amersfoort is daarmee de perfecte logeerplaats voor uw hond. Afhankelijk van uw woonplaats kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice, indien u geen mogelijkheid ziet om zelf uw hond langs te komen brengen.

Goede zorg in een veilige omgeving

Ons hondenpension nabij Amersfoort is gevestigd op een moderne locatie voorzien van vloerverwarming en airconditioning. De honden in ons hondenpension krijgen ieder een eigen mand met een dekentje. We laten de honden viermaal per dag naar buiten (samen in een kennel of in groepjes) om lekker in de speelweides te kunnen spelen, te graven of te badderen. De honden hebben dag en nacht schoon water tot hun beschikking en krijgen bij ons kwaliteitsvoer te eten. Naast een hondenpension hebben we ook een aparte hondencrèche, een trimsalon en een kattenpension.

Reserveer gelijk

Kies Dierenpension Ingen als uw hondenpension nabij Amersfoort. Bij ons wordt uw hond liefdevol opgevangen en krijgt hij of zij goede zorg.Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen door het contactformulier op onze site in te vullen, ons een mailtje te sturen of ons een belletje te geven via 0344 – 69 27 13. U kunt natuurlijk ook gelijk reserveren.

Waarom Dierenpension Ingen?

Persoonlijke, liefdevolle aandacht voor elke hond en kat
Moderne verblijven met verwarming en airconditioning
Apart kattenpension waar uw kat dag en nacht vrij kan bewegen
Individuele aktiviteiten bij te boeken
Vier keer per dag naar de speelweides
Ook hondendagopvang (structureel én incidenteel), trimsalon en een haal- en brengservice!

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur tot 11:00 uur
16:00 uur tot 17:00 uur

Zon- en feestdagen gesloten

 

Wij zitten voor de zomervakantie vol vanaf 15 juli tot 15 augustus.